Community Imperial: [MOD] Potop Total War - Сообщество Империал

Vit2013

[MOD] Potop Total War

XVII - XVIII вв.
Theme created: 10 January 2016, 04:46 · Author: Vit2013
Views:
 142 977

• 51 Pages
  • « First
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Last »
 5 
 Ιουστινιανός
  • Imp
Imperial

Date: 21 September 2017, 14:22

Potop Total War

Imp

События модификации разворачиваются в 1648 г. и заканчиваются в 1750 г.
Польские мододелы предлагают нам окунуться в военно-политическую обстановку после Вестфальского мира, который изменил соотношение сил между европейскими государствами и Оттоманской Портой. Швейцарская конфедерация была признана независимым государством, впрочем, суверенной становится так же и Республика Соединённых Провинций Нидерландов, что в свою очередь подрывает авторитет Священной Римской империи и испанских Габсбургов. На фоне набирающего силу княжества Бранденбург-Пруссия, австрийские Габсбурги вынуждены отказаться от земельных притязаний в Западной Европе. В то же время Швеция становится полноправной владычицей над Балтикой и её интересы начинают распространяться на немецкие государства. Получившая под свой контроль Эльзас, Франция начинает господствовать на Рейне. А на Британских островах вспыхивает Английская революция.

Список фракций (Reveal)
Карта (Reveal)
Скриншот меню выбора фракций (Reveal)
Скриншоты стратегической карты (Reveal)
Скриншоты юнитов (Reveal)

To view the link Register/To view the link Register
To view the link Register (мод v1.3 + патч v1.4 + англофикатор)

Установка (Reveal)
     МодБот
    • Imp
    Imperial

Date: 17 March 2020, 00:31

gaulish723
      • Imp
      Imperial

Date: 12 September 2021, 16:49

Александр Попов 12 September 2021, 10:01

Вот как раз нужен русификатор к этому Моду сделанному польскоязычными разработчиками ... Вот как раз дорогой наш Сашко Богатурчик твои умения тут нужны))

Нужен как никогда. Польским ен владею..Английский вариант-пусть меня разрабы простят-чудовищен(((
         Andreas
        • Imp
        Imperial

Date: 21 September 2021, 12:04

Спасибо авторам за мод! Д я к у ю, х л о п ц і!Очень красивое творение, в которое очень приятно играть! Добра авторам!
           szumskiandrzej
          • Imp
          Imperial

Date: 26 September 2021, 09:55

mod jest coraz lepszy, są jeszcze błędy w grafice modeli, ale zagrać warto, mod stara się zbalansować mapę dla wschodu i zachodu co jest dobrym pomysłem. Niestandardowa mapa z koloniami w Ameryce i Afryce coraz więcej frakcji , w zasadzie zostały tylko 2 miejsca dla nowych. Specjalne ekrany ładowania dla Rzeczypospolitej i Hetmanatu z językiem Polskim i Ukraińskim , ma być więcej dla innych . Jest też nieoficjalny podmod od gracza Le Paykul zmieniający balans gry. Najlepiej grać w wersji polskiej , angielski tłumacz nie jest zbyt dobry . Pozdrawiam fanów zmagań w XVII w. Mało jest modów na ten czas. / Polecam zagrać po obejrzeniu filmu polskiego ,,Potop,, w odnowionej wersji, jako symultanę. Tłumacz google oczywiście pokaleczy moje słowa ale myślę że jest do przeczytania, osobiście czytam po Rosyjsku i Ukraińsku . Nie piszę zbyt dobrze jako ,,Szekspir,, . dlatego daję tekst po polsku.
             gaulish723
            • Imp
            Imperial

Date: 27 September 2021, 16:59

szumskiandrzej 26 September 2021, 09:55

mod jest coraz lepszy, są jeszcze błędy w grafice modeli, ale zagrać warto, mod stara się zbalansować mapę dla wschodu i zachodu co jest dobrym pomysłem. Niestandardowa mapa z koloniami w Ameryce i Afryce coraz więcej frakcji , w zasadzie zostały tylko 2 miejsca dla nowych. Specjalne ekrany ładowania dla Rzeczypospolitej i Hetmanatu z językiem Polskim i Ukraińskim , ma być więcej dla innych . Jest też nieoficjalny podmod od gracza Le Paykul zmieniający balans gry. Najlepiej grać w wersji polskiej , angielski tłumacz nie jest zbyt dobry . Pozdrawiam fanów zmagań w XVII w. Mało jest modów na ten czas. / Polecam zagrać po obejrzeniu filmu polskiego ,,Potop,, w odnowionej wersji, jako symultanę. Tłumacz google oczywiście pokaleczy moje słowa ale myślę że jest do przeczytania, osobiście czytam po Rosyjsku i Ukraińsku . Nie piszę zbyt dobrze jako ,,Szekspir,, . dlatego daję tekst po polsku.

ту нельзя, но я под спойлером Вам напишу (Reveal)

Cпасибо за такую инфо, камрад!-дякую за вашу iнфо, пане!
               szumskiandrzej
              • Imp
              Imperial

Date: 27 September 2021, 22:28

Pozdrowienia z Polski dla gaulish 723 dziękuję za reputację na forum i zainteresowanie tekstem. Teksty po Ukraińsku czytam bez tłumacza. Podróżowałem na wschód od Polski tropem historycznym , też na Ukrainie, najdalej dotarłem do Dniepru.
                 gaulish723
                • Imp
                Imperial

Date: 30 September 2021, 13:57

szumskiandrzej 27 September 2021, 22:28

Pozdrowienia z Polski dla gaulish 723 dziękuję za reputację na forum i zainteresowanie tekstem. Teksty po Ukraińsku czytam bez tłumacza. Podróżowałem na wschód od Polski tropem historycznym , też na Ukrainie, najdalej dotarłem do Dniepru.

д речi (Reveal)

Насчет мода- есть 2 мода на этот период. Огнем и Мечем и вот этот проект "Потоп.." И сорри-хоть огнем и Мечем мб даже в чем-то улчше по графике юнитов это проект гораздо историчнее.
                   Луций Сергий
                  • Imp
                  Imperial

Date: 17 October 2021, 19:58

gaulish723 30 September 2021, 13:57

szumskiandrzej 27 September 2021, 22:28

д речi (Reveal)

Насчет мода- есть 2 мода на этот период. Огнем и Мечем и вот этот проект "Потоп.." И сорри-хоть огнем и Мечем мб даже в чем-то улчше по графике юнитов это проект гораздо историчнее.

есть еще мод "Тридцатилетняя война"
                     Лаиль Ледатов
                    • Imp
                    Imperial

Date: 19 October 2021, 14:25

Пришло время учить польский...
                       szumskiandrzej
                      • Imp
                      Imperial

Date: 09 November 2021, 11:22

Лаиль Ледатов 19 October 2021, 14:25

Пришло время учить польский...

Polski nie jest taki trudny do nauki mimo że za taki jest postrzegany ,
                         szumskiandrzej
                        • Imp
                        Imperial

Date: 09 November 2021, 11:39

W najnowszej wersji 1.4 zostały zmienione grafiki ciężkich koni namówiłem do tego programistę moda. Ja dla swojej gry wymieniłem wszystkie tekstury konia korzystając z podmoda real horses mod , jest nie konfliktowe i bardzo dobrze pasuje do ,,Potopu,,.
                          • 51 Pages
                          • « First
                          • 42
                          • 43
                          • 44
                          • 45
                          • 46
                          • Last »

Translate a Page
                          Conditions · Responsibility · Confid. · About · 03 Jul 2026, 10:07 · Mirrors: ImtwOrg, ImtwSite, ImtwRuImtwRu, ImtwOrg, ImtwSite